ADOMÁNYOZÁS

Szeretne Ön is hozzájárulni egy szerethető kis ország, Bhután, jobb megismeréséhez és izgalmas felfedezéséhez? Szeretné támogatni a Covid-sújtotta bhutániakat? Lehetősége szerint adományával támogassa Ön is Társaságunk!

A támogatással lehetővé válik, hogy érdekes és színes rendezvényeket tartsunk bhutáni vendégekkel illetve olyan nagyobb lélegzetű programokba is belevágjunk, mint könyvkiadás, filmkészítés vagy kulturális és tudományos fesztivál- és konferenciaszervezés. Emellett jelenleg a Covid járvánnyal kapcsolatos gazdasági problémákon is igyekszünk segíteni Bhutánban ezen az oldalon.

TÁMOGATÁS BANKKÁRTYÁVAL ÉS PAYPAL-AL

Adományát legegyszerűbben bankkártyával intézheti PayPal-on keresztül az alábbi linkre kattintva:Itt vagy egyszeri összeget adományozhat vagy beállíthat egy tetszőleges összeget, amit onnantól kezdve havonta felajánl a Társaságnak.

ÁTUTALÁSSAL

Ha a banki átutalást választja, akkor az alábbi bankszámlára juttassa el a támogatását, amelyet Magyarország első közösségi bankjánál vezetünk:

Magyar-Bhutáni Baráti Társaság (MBBT)

16200151 00237905 (Magnet Bank)

megjegyzés: adomány

(Utalás külföldről: IBAN: HU51 1620015100237905, BIC/SWIFT: HBWEHUHB)

Másodlagos számlaazonosító egyszerűbb utaláshoz: info @ bhutan.info.hu email cím.

A legkisebb adományt is szívesen fogadjuk és megbecsüljük!

AZ ADÓ 1%-ÁNAK FELAJÁNLÁSA

Lehetősége van személyi jövedelemadója 1%-át  egyesületünknek felajánlani. Ehhez adóbevallásakor a megfelelő nyomtatványon egyesületünk adószámát kell csak feltüntetnie: 18288717-1-41

Nyomtatható 1%-os nyilatkozat LETÖLTÉSE

Az SZJA 1%-os felajánlás további részleteiről ITT olvashat.

Előre is köszönjük a támogatást!

MagNet Bank