Rólunk

MBBT logo

A Magyar Bhutáni Baráti Társaság első rendezvénye 2011. szeptemberében volt, amikor tiszteletbeli tagunk Dr Karma Phuntsho nagy sikerű előadást tartott az ELTE budapesti nagyelőadójában.  2012. május 30-án Társaságunkat, mint egyesületet hivatalosan is bejegyezték és jelenleg több, mint 170 tagunk van.

Számos sikeres budapesti és vidéki rendezvény és előadás, figyelemfelkeltő magyar és bhutáni médiaszereplés, egy nemzetközi konferencia társszervezése, a világ első bhutáni filmfesztiválja, az első bhutáni-magyar hagyományos íjászverseny, és a legfiatalabb bhutáni anyakirályné magyarországi látogatásán való részvétel van már a hátunk mögött és büszkék vagyunk, hogy segítségünkkel ma már többen és jobban ismerik Magyarországon Bhutánt és Bhutánban Magyarországot.

Természetesen, mindezt az eredményt nem egyedül értük el. Számos segítőkész támogatónak köszönhetjük, hogy sikeresen idáig jutottunk: mindenekelőtt a Magyarországon működő indiai és japán baráti társaságoknak, az Európában működő bhutáni baráti társaságoknak, A Tan Kapuja Buddhista Főiskolának, a Magnet Közösségi Háznak, az ELTÉ-nek, a Budapest Filmnek, az alapító és a belépő tagoknak, önkénteseinknek, az irántunk érdeklődő, munkánkról tájékoztató médiának, a rendezvényeinken résztvevő és a honlapunkra látogató sok száz, sok ezer embernek, illetve nem utolsósorban bhutáni barátainknak, köztük Bhután európai nagykövetségének, akik szívből jövő támogatásukról biztosítottak minket, és segítették, hogy ez a sok szempontból páratlan és titokzatos ország közelebb kerüljön hozzánk, magyarokhoz.

Tagságunkat és tevékenységünket fokozatosan bővítjük, számos jövőbeni tervet dédelgetünk. Ha érdekli Bhután, szeretne többet megtudni a Bruttó Nemzeti Boldogságról, szeretne bhutániakkal vagy Bhutánt megjárt magyarokkal találkozni, akkor lépjen be a Társaságba, segítse a munkánkat és élvezze a tagság előnyeit!

Ugyanakkor, nagy örömünkre szolgál, ha anyagilag is hozzá tud járulni olyan rendezvények megszervezéséhez, mint a bhutáni filmklub, főzőiskola, könyvkiadás, filmkészítés, vagy bhutáni előadók, szakemberek, buddhista tanítók meghívása. Ha egyesületünket támogatni szeretné, látogasson ide vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! Célunk a távoli és ismeretlen Bhután megismertetése Magyarországgal és a két ország közti kapcsolatok fejlesztése. Szeretettel várunk tehát minden érdeklődőt rendezvényeinken és a Társaság tagjai között!

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVELÜNKRE

FACEBOOK OLDALUNK


Email címünk: info @ bhutan.info.hu

Adószámunk az 1%-os felajánláshoz: 18288717-1-41

2 hozzászólás “Rólunk” bejegyzéshez

  1. Mi címe a Bhután Boltnak? Ruha darabokat szeretnék vásárolni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .