RÉSZLETEK

Az Első Jótékonysági Vásár a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság szervezésében 2017. február 21-én este 6 és 9 óra között a Loszár Bhutáni Holdújév Ünnep keretében a MagNet Ház Juhar termében kerül megrendezésre. (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

A jótékonysági vásár célja, hogy a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság részére adományokat gyűjtsünk. Az eseményen olyan különleges bhutáni tárgyak találnak gazdára, amelyek beszerzése Magyarországon lehetetlen vagy nagyon nehézkes.

A jótékonysági vásár menete és szabályai a következők:

A vásáron kiállított termékekhez pénzadomány útján lehet hozzájutni. A kiállított tárgyak ajánlati áron vannak meghirdetve, amelyre a résztvevők a vásár ideje alatt szabadon ráajánlhatnak. Minden egyes termék tulajdonosa az lesz, aki a legnagyobb összegű adományt kínálja.

A rendezvényt megelőzően ajánlatokat csak kivételes esetben, bizonyos termékeknél, egyedi elbírálás alapján fogadunk el. Az előzetes ajánlatokat az info@bhutan.info.hu email címre kell küldeni. Az email üzenetben a következő információknak kell megjelenni: ajánlattevő teljes neve, telefonszáma, a tárgy (vagy tárgyak) neve és a hivatalos katalógusban szereplő száma, illetve a tárgyra vonatkozó, 1000 Ft-tal maradék nélkül osztható ajánlati forint összeg.  Az előzetes ajánlatok elfogadása nem garantált, egyedi megbeszélés tárgya. Az előzetesen beérkezett ajánlatokat természetesen összevetjük a helyszíni ajánlatokkal és a magasabbat részesítjük előnyben.

Ugyanazon név és email cím vagy telefonszám alatt több tárgyra is lehet ajánlatot tenni a helyszínen. Ugyanazon név és email cím vagy telefonszám alatt, ugyanazon tárgyra leadott ajánlatokból a legmagasabbat fogadjuk el.

Az eladásra szánt tárgyak előzetesen megtekinthetők a termékkatalógusban: Loszár vásár katalógus 2017.02.21, illetve élőben a Holdújév Ünnep helyszínén este 5.45 órától.

A rendezvény során nyilvánosan kihirdetjük a legmagasabb összegű adományt ajánló nevét, és a tárgyat fizetés ellenében rögtön át is adjuk neki. Későbbi fizetés esetén a megadott email címen vagy telefonszámon lépünk kapcsolatba az adományozóval, hogy a fizetést és az átadást megbeszéljük.

Amennyiben az adományozó hibájából a fizetés a rendezvényt követő két héten belül nem valósul meg, akkor a kérdéses tárgyat a második legnagyobb összeget ajánlott adományozónak ajánljuk fel.

A tárgyak átvétele után cserére vagy visszaváltásra lehetőség nincs.

A felajánlott összegeket a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság számára felajánlott adományként kezeljük.