Társaságunk sikeres gyűjtés után bhutáni vállalkozókat támogat

Tavaly hamar kiderült, hogy a Covid járványnak igen komoly negatív hatása lesz a bhutáni gazdaságra és így a mindennapokra. A turizmus leállása, a nemzetközi – elsősorban Indiával bonyolított – kereskedelem megnehezülése, és a külföldön dolgozók hazaküldött pénzének elmaradása együttesen komoly gondot okoz a családoknak. Aki tehette a városokból visszaköltözött vidékre gazdálkodni, mások a megtakarításaikat élik fel. A kormány és a királyi ház igyekeztek segíteni, de a lehetőségeik végesek, szükségük van külső segítségre is.

Ezért Társaságunk úgy döntött, hogy annak ellenére, hogy nem adománygyűjtésre jöttünk létre, megpróbálunk segíteni a Covid-sújtotta Bhutánnak, és tavaly gyűjtésbe kezdtünk, amely ez évben sikeresen lezárult. 3000 dolláros adományunkat el is juttattuk régi partnerünkhöz a Loden Alapítványhoz, amely felelős bhutáni kisvállalkozókat támogat. Így remélünk segíteni a gazdaság életben tartásában.

Köszönjük minden lelkes adományozónknak, hogy hozzájárult az akció sikeréhez:

Küllői Péter, Csomós Mari, Tókos Edit, dr Bencsik Andrea, Baják Zsuzsa, Kaproncai Ferenc, Lantai Tamás, Tremmel Bálint, Scsaurszki Tamás, illetve Gabriella, Máté, Erika, Mária, István, Anikó, Éva, Andrea, András, Gábor, Ildikó, Mónika, Beatrix, Szabolcs, Csilla, Diána, István, János, Nikoletta, Péter, Éva, László, Gergely, Edit, Margit, Mairann, Erika, Julianna, Katalin, Orsolya, Lívia, Judit, Violetta, és számos anonim adakozó.

További részletek ITT.