UTAZZON VELÜNK BHUTÁNBA!

Szeretne Bhutánba utazni Valcsicsák Zoltánnal, a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnökével, aki nagyon jól ismeri ezt a szerethető kis országot? Szeretne személyesen megismerkedni az Álmomban Bhutánban ébredtem c. könyvében (www.bhutankonyv.hu) szereplő helyszínekkel és bhutániakkal? Szeretne egy barátságos vacsorán a volt miniszterelnök vagy egy ismert színésznő vagy egy buddhista tudós mellett ülni, ahol szabadon felteheti kérdéseit az Össznemzeti Boldogságról, a buddhizmusról vagy a bhutáni mindennapokról? Szeretné megismerni Bhután azon arcát, amely az átlag turista előtt rejtve marad? 

Akkor tartson velünk! Bhután jelenleg ismét nyitott az utasok előtt. Az általunk szervezett külső-belső utazás sokkal több, mint a megszokott utazási irodák ajánlata. Kis csoportunk 2023. november 3 és 16 között 10 napot tölt Bhutánban, előtte és utána pár napot Katmandu völgyben. A végleges programot a résztvevőkkel közösen alakítjuk ki és rugalmas szervezésünk ötvözi az egyéni és a csoportos utazás előnyeit. (További utakat tervezünk jövőre is.) 

Az utazás részleteiről a www.bhutantour.hu oldalon olvashat és az oldalon email címét megadva kérhet részletes programot! Kérdéseivel nyugodtan keressen meg minket az info@bhutantour.hu címen! 

Érdemes ránk bíznia magát, ha élete egyik legfontosabb utazására készül, mert mi már szinte hazajárunk Bhutánba. 

Interjú a túra vezetőjével: https://youtu.be/WxLBq5IWTAk

Rövid előadás Bhutánról: https://youtu.be/uMhlZVQPDvI

Facebook esemény: https://fb.me/e/15hArdwRw